Antwerp for life
Nieuwsberichten
Owners & Sponsors
Owners & Sponsors

Op deze pagina wordt bijgehouden hoeveel 'owners' er reeds zijn, welke bekende 'owners' en welke sponsors. Deze pagina wordt steeds geupdated met de laatst gekende informatie.

Het totaal opgehaalde bedrag staat na de start op 29 maart 2014 voorlopig op 300.000,- euro (update op 3 april 2015).

Het aantal 'owners' is 1910 (update 3 april 2015).

De bekende 'owners' zijn:

- Karel De Smet

- Kevin Oris

- Francesco Carratta

- Gunter Ribus

- Bernt Evens

- Ritchie De Laet

- Denis Viane

- Laurens 'de Lau' Nuyens

- Kobe Ilsen

- John O'shea

Er is een doorbraak in het overleg tussen het bestuur van voetbalclub Royal Antwerp FC en Act As One, de supportersfederatie die ijvert voor een zitje in de clubleiding. Act As One heeft intussen 250.000 euro ingezameld.
Vanavond begint de voetbalcompetitie in tweede klasse. Royal Antwerp FC moet thuis aan de bak tegen Seraing. De verwachtingen zijn ook nu hooggespannen, zelfs al heeft het bestuur geen ambitie willen uitspreken.

Act As One, de supportersfederatie die zich wil inkopen in de club om inspraak te krijgen in de leiding, blijft intussen groeien. "We hebben meer dan 800 leden en een slordige 250.000 euro op de rekening", zegt Bart Van De Venster. Volgens de voorzitter van Act As One is er ook een doorbraak in het overleg met het bestuur. "We hebben van de clubleiding enkele voorstellen gekregen rond onze inbreng en participatie. Die gaan we nu intern bestuderen. Wat die voorstellen inhouden, wil ik op dit moment niet vertellen.

De sponsors worden hier vermeld van zodra deze gekend zijn.