De ploeg
Kalender
The Dutch Connection / Een bezoek aan de Bosuil
Clubshops & verkooppunten
Clubnieuws en promoties
Live wedstrijden
Topscoorder
Klassement
Proximus
Proximus League PDF Print

Nadat R. Antwerp F.C. in het seizoen 2011-2012 een partnership had kunnen afsluiten met Belgacom, wat betreft het uitzenden van haar thuiswedstrijden is datzelfde telecombedrijf nu de officiële sponsor van tweede klasse geworden, waarvan de naam dan ook werd veranderd in de Belgacom League en inmiddels na naamswijziging van het bedrijf zelf in Proximus League.

Hierdoor zal niet langer elke thuiswedstrijd live worden uitgezonden op kanaal 11. Per speeldag zal Proximus namelijk 2 topwedstrijden selecteren en gratis aanbieden aan haar abonnees.

Zij die de match gemist hebben of graag de hoogtepunten nog eens willen beleven, zullen de samenvattingen kunnen raadplegen via onderstaande link. En dankzij de dienst 'TV Overal' en de mobiele applicatie zullen Proximusklanten overal en rechtstreeks de wedstrijden op hun pc, Mac, tablet of smartphone kunnen volgen.

Om de visibiliteit nog meer te verhogen,  dienen sommige wedstrijden te worden verplaatst, al zal dit niet gebeuren zonder voorafgaand overleg met supporters, omgeving, politie en de tegenpartij. Dit dient overigens steeds 20 dagen op voorhand te worden aangekondigd. Binnen deze termijn kan je dus gerust reeds je planning voorzien op basis van de eerder meegedeelde datum.

R. Antwerp F.C. benadrukt hiermee haar engagement tegenover supporters, sponsors en alle voetballiefhebbers, en gelooft dat dit partnership zal helpen in de uitbouw van de club en Tweede Klasse.

Een overzicht van de eerstvolgende geselecteerde live-wedstrijden kan u steeds terugvinden via volgende link.