De ploeg
Kalender
The Dutch Connection / Een bezoek aan de Bosuil
Clubshops & verkooppunten
Clubnieuws en promoties
Live wedstrijden
Topscoorder
Klassement
Clubnieuws en promoties
Antwerp Wonderland PDF Print

In 2016 staat voetbalclub Antwerp en de Bosuil weer helemaal op de kaart. Dit is dus hét moment om een nieuw event te lanceren: Antwerp Wonderland! Dit muziekfestival wordt georganiseerd op zaterdag 07/05 en is een co-productie van Labyrinth Productions en Royal Antwerp FC.

wonderland

2016 is het jaar van de heropstanding van de Bosuil. Niet alleen Royal Antwerp Football Club herleeft helemaal, de Bosuilsite leent zich ook uitstekend tot het organiseren van andere evenementen. De eerste editie van Antwerp Wonderland een muziekfestival met bands en DJ’s, wordt daarvan het beste voorbeeld.

Antwerp Wonderland en Royal Antwerp FC slaan de handen in mekaar en plannen een topproductie neer te poten. Het Heilige Gras van de Bosuil wordt voor één keer niet gebruikt voor een voetbalwedstrijd, maar voor een geweldig festival, in de stijl van de groten in de festivalsector. Het publiek kan dus op het veld komen feesten, maar evengoed in de gouden oude Bosuiltribunes!

’s Namiddags warmen enkele bands en Antwerpse artiesten de massa op, terwijl ’s avonds de Hel van Deurne-Noord helemaal kan losgaan op de beats van enkele top-DJ’s. De line-up volgt spoedig!

Antwerp Wonderland wordt mede mogelijk gemaakt door onze audiopartner Pioneer Pro Audio, waarvoor dank

 
ANTWERP LANCEERT FAN ZONE PDF Print

Het nieuwe Royal Antwerp FC luistert naar de fans en probeert voortdurend de wedstrijdbeleving van de hele Antwerpgemeenschap te verbeteren. Een van de wensen die door onze supporters regelmatig werd opgebracht, was het installeren van een plaats waar iedereen voor en na de wedstrijd terecht kan, om voor te beschouwen en een feestje te bouwen.

 

Antwerp is dan ook blij dat het vanaf de wedstrijd van nu woensdag (07/10, om 20.30u tegen Excelsior Virton), de deuren van onze nieuwe Fan Zone kan openen! Deze is gelegen op de voormalige bezoekersparking aan de Oude Bosuilbaan, ter hoogte van Tribune 3 (zie plan hieronder). Het bezoekersvak krijgt immers een nieuwe bestemming ter hoogte van vak E van Tribune 1, waarover later meer.

 

In de Fan Zone zullen een grote party tent en vele drank- en eetstands onze fans al vanaf 17.30u in echte voetbalstemming brengen. Met DJ Nonkel Guy (de DJ van Halve Euro) en DJ Billiet wordt het nog voor aanvang van de match al een stevig feestje!

Na de wedstrijd neemt DJ El Bacha het over, tot sluitingstijd. Om de feestelijkheden meteen goed te starten, geven we een Happy Hour van 17.30u tot 18.30u! Per consumptie die u betaalt, krijgt u er een tweede gratis!

 

FAN ZONE:

Waar: Voormalige bezoekersparking op de Oude Bosuilbaan, t.h.v. Tribune 3.

Wanneer: Vanaf 17.30u

Happy Hour: 17.30u-18.30u

Inkom: GRATIS, en iedereen welkom!

OPGELET:

Als u een toegangsbewijs heeft voor Tribune 3, dient u vanaf nu het stadion te betreden langs de Fan Zone. Als u een toegangsbewijs heeft voor een andere tribune, dient u langs de Oude Bosuilbaan naar de juiste ingang te gaan (Oude Bosuilbaan voor T2, Jan Welterslaan voor T1).

 

fanzone

 
RAFC membership card PDF Print

E RAFC MEMBERSHIP CARD!

 

De RAFC Membership Card is een geweldig concept. Deze kaart zal je als fan in de toekomst ontzettend veel mogelijkheden geven: het zal tickets of abonnementen vervangen, je zal er je tickets online mee kunnen bestellen, je zal er automatisch loyalty punten mee opsparen, en je zal er bovendien mee kunnen betalen in het stadion!

Maar er is meer: tegelijkertijd zal de RAFC Membership Card je heel wat kortingen opleveren bij al onze partners en winkels die zich aansluiten bij het Royal Antwerp Loyalty Platform (geïnteresseerd als bedrijf? Contacteer snel This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

De eerste partner die we verwelkomen in dit nieuwe systeem is United Brands. Met de RAFC Membership Card krijgt u niet alleen een korting op de RAFC Merchandising, maar op ALLE producten en merken in de United Brands Stores, zowel winkels als online! In het najaar lanceert onze club i.s.m. United Brands en Kappa ook een webshop! Daarin zal niet alleen de RAFC Merchandising te koop zijn, maar ook de Kappa- en Running-collectie.

 

Wat zijn je voordelen als je voor de Fandag (26/07) registreert voor de Membership Card?

- GRATIS Membership

- Membership Card, waardoor je loyalty punten kan opsparen

10% korting op ALLE producten in ALLE winkels van United Brands - ook op de Fandag!

- toegang tot de speciale Fan Zone op wedstrijddagen - waarover later meer! (OPGELET: het gaat NIET om de Fanzone op de Fandag, die is voor iedereen toegankelijk!)

- je maakt kans op een gesigneerd ‘Vic Mees-stijl’ voetbalshirt! De winnaar wordt aan het einde van de Fandag bekendgemaakt.

 

 

De komende maanden zal nog een resem andere partners aansluiten bij dit concept, zodat u als Member nog meer kortingen zal ontvangen. Registreer nu snel en haal je GRATIS Membership Card op de Fandag in de Merchandising Zone (zone 1 op plan hieronder)!

Meer info op de website van de club: http://www.rafc.be/news/registreer-je-als-rafc-member-en-win-het-nieuwe-vic-mees-wedstrijdshirt

 
90 jaar Bosuil: het jubileumboek PDF Print

boek

 
Bosuil 90 jaar PDF Print

Op 1 november 2013 viert ons Bosuilstadion zijn 90e verjaardag!

Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis brengt de Supportersfederatie in samenwerking met de club een boek uit dat het levensverhaal van de Bosuil vertelt en recht doet aan de rijke geschiedenis van het stadion.

Dit stijlvolle naslagwerk telt 256 pagina’s in een full colour uitvoering. We verwachten natuurlijk dat heel veel mensen het jubileumboek kopen. Om het productieproces in goede banen te leiden, vragen we u om nu alvast in te tekenen.

Alleen dan bent u zeker dat u uw exemplaar begin april 2014 ontvangt. Daarom, bestel nú het jubileumboek via het formulier op www.fasc.be. Het boek is te koop voor 40 euro.

Voor de trouwe bezoekers van de Bosuil voorzien we in een extraatje: voor slechts 5€ extra vereeuwigt u uw naam in dit unieke boek. Dat betekent dus dat u het boek voor 45€ koopt, maar uw naam zal wel mee de geschiedenis van Royal Antwerp FC sieren.

Een nieuwigheid tov het 125-guldenboek is dat er nu ook supportersfoto's tussen de namenlijsten komen, dus wacht niet langer en stuur jouw unieke #Bosuil90 foto door naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
« StartPrev1234NextEnd »

Page 1 of 4